Acties bij Agilitas

De Grote Clubactie

Agilitas doet ook dit seizoen weer mee aan de Grote Clubactie. Leden verkopen lootjes van 3 euro per stuk. Maar liefst 80% hiervan gaat rechtstreeks naar Agilitas. De verschillende disciplines sparen voor nieuwe materialen of bijvoorbeeld de grote eindshow. Steunt u Agilitas ook? Koop een lootje bij een van onze leden of scan de QR code hieronder en koop via de website een lot. 

Tank & schenk Wijnands

Sinds 1979 is het BP tankstation van Wijnand’s een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Kwaliteit én lokale betrokkenheid kenmerken al die jaren al ons tankstation en Carwash. Als onze gasten kiezen voor Tank en Schenk, schenken wij één cent per getankte liter. Onze gasten schenken dit bedrag vervolgens aan een goed doel of vereniging van hun keuze. Wij en onze medewerkers zijn bijzonder enthousiast over Tank en Schenk en ook alle verenigingen die we gesproken hebben zijn zeer enthousiast! Samen met de verenigingen en hun leden gaan we hier een enorm succes van maken! Daarvan ben ik overtuigd! Want als lokaal station in een kleine gemeenschap doe je dingen vóór elkaar, mét elkaar! Wijnand’s Auto Service.

Tank dus bij Wijnand's en schenk aan Agilitas! Voor elke getankte liter ontvangen wij 1 cent.

Rabo Clubsupport 

Leden van Rabobank Randmeren kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hard willen toedragen. Hoe meer stemmen een club ontvangt, des te hoger het bedrag is dat de club ontvangt. Dit jaar kunnen de leden van de Rabobank ook stemmen via de Rabo App en Rabo online bankieren. Je moet lid zijn om te kunnen stemmen. Je kunt jezelf lid maken via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Dit kan onder 'Zelf regelen' en 'Lidmaatschap'. Stemmen jullie ook op Agilitas? 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon