top of page

Agilitas

OPENINGSTIJDEN:

Agilitas is een sportvereniging waar voor elke leeftijd van alles te doen is; gymnastiek, fitness, yoga, dans, trampoline, turnen etc.. Bij ons draait het om plezier en het thuisgevoel!

 

Agilitas onderscheidt zich als een gezellige vereniging voor jong en oud. Daarnaast heeft de vereniging relatief lage tarieven en is de eerste proefles altijd gratis! Wanneer je bij Agilitas naar binnen wandelt ziet het er professioneel uit en voelt het knus aan, ondanks het grote ledenaantal. De verschillende vormen van sport, zoals yoga, turnen, pilates, moeder-kind-gym, mbvo (meer bewegen voor ouderen) maakt dat het ook qua leeftijd van de leden zeer varieert en dat geeft ook een gemoedelijke sfeer. Mannen, maar ook vrouwen op leeftijd die naast het bewegen ook een stuk gezelligheid vinden zijn een goed voorbeeld van sociaal bezig zijn in een van de allergrootste verenigingen van dit dorp. Kom dus ook een keer kijken bij Social Fit of MBVO!

 

Bij Agilitas kan je recreatief sporten of kiezen om te presteren en op hoog niveau te trainen, zoals bij trampoline springen, turnen of dansen. Natuurlijk is de keuze aan jou! 

 

Kom gauw een keer langs bij Agilitas!

Maandag t/m vrijdag

8.00-21.30 uur

 

ADRES

Bikkersweg 74

3752 WV Bunschoten

telefoon: 033 - 299 51 47

E-mail: [info@agilitas.nl]

 

FIND US

"Agilitas, dat is het pas"

bottom of page